Scénář stále stejný

Tak a je to tady, Vy jste to věděla už od začátku, že to určitě zase přijde, protože se to tak stane naprosto vždycky, když se pokoušíte něco upéct. A smutné je to především proto, že nyní už pečete výhradně někomu k narozeninám a s tímhle výtvorem tedy rozhodně moc parády neuděláte. Už nevíte, kde děláte chybu, už jste nad tím přemýšlela několikrát, vyzkoušela jste to několika různými způsoby a s různými obměnami a prostě vždycky, když jej vytáhnete z trouby, tak se Váš dort jakoby smrskne a zkrabatí. Na chuti sice netratí, ovšem na pohled je to skutečně bída.

Přichází varianta číslo dva

Možná je ten pravý čas, zkusit zavolat do cukrárny, zda byste si na zítra mohla objednat nějaký jejich výtvor. Jenže Váš manžel bude jistě zklamaný, když zjistí, že mu pekly cukrářky na místo Vás samotné. Takže zbývá už jen poslední možnost. Risknete to a budete doufat, že Vás potahovací hmota na dorty zachrání. Nenapadá Vás totiž žádný jiný způsob, jak spolehlivě zakrýt nevzhledný scvrklý korpus. Ještěže chutná dobře. Když do něj namažete dostatek krému, mohl by nakonec vypadat tak, jak má být.

bm336x280.gif
Scénář stále stejný
Ohodnoťte příspěvek